Το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης

Εικόνα
Η Ιερά Μονής της Αγίας Αικατερίνης στην Αίγινα, βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του δρόμου που ανεβαίνει προς την Μονή της Αγίας Τριάδος, του Αγίου Νεκταρίου. Η παράδοση λέει ότι εκεί υπήρχε ένα εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης και θαυματουργικά βρέθηκε η εικόνα της. Λέγεται ότι αυτό το εκκλησάκι το είχε ένας πολύ βλάσφημος και ότι το 1908 το αγόρασαν δύο καλόγριες. Σύμφωνα με την παράδοση όταν αγοράστηκε εκείνο το κτήμα δεν υπήρχε καθόλου νερό. Έσκαψαν λοιπόν 30 μέτρα, αλλά νερό δεν μπορούσαν να βρουν. Τότε, ένας αγιορείτης μοναχός έκανε παράκληση με της καλόγριες και κατέβασε την εικόνα μέσα στο πηγάδι και λιβάνισε μέσα στο ξεροπήγαδο. Το βράδυ κατά την διάρκεια της προσευχής, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και παράξενος κρότος και το μικρό μοναστηράκι σείστηκε από τα θεμέλια του. «Θύμωσε, είπαν, η Αγία γιατί την αφήσαμε μέσα στα χώματα και μας καταστρέφει». Μα το πρωί σαν κατέβηκε ο μοναχός για να βγάλει την εικόνα, βλέπει στα τοιχώματα του πηγαδιού χαραγμένο έναν Σταυρό. Είδε

Κατά τα άλλα το πρόβλημα «εις τας ευρώπας» είναι η Χρυσή Αυγή

Πήρε άδεια στην Ολλανδία και μάλιστα με επικύρωση του δικαστηρίου της Χάγης το κόμμα των παιδοφίλων. Κατά τα άλλα ο Μπαρόζο τις προάλλες ήταν κατηγορηματικός ότι πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή. Στην «δημοκρατία» τους έχουν θέση οι παιδεραστές και κόπτονται για την «ελευθερία στην έκφραση» τους, όμως το ίδιο δεν ισχύει για όποιον υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Γίνεται σαφές, οπότε, ότι τα πάντα χωράνε στην «δημοκρατία» τους αρκεί αυτός που το πρεσβεύει να είναι πρόθυμος να ξεπουλήσει τα πάντα. Αν κάποιος θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του Λαού του έναντι της παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας, τότε είναι «φασίστας», «νεοναζί» και λοιπά γλαφυρά και θέλουν να του αφαιρέσουν τον λόγο και τα δικαιώματα.
Οι βασικοί «στόχοι» του κόμματος των παιδοφίλων που νομιμοποιήσαν οι «ευρωπαίοι» είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η νομιμοποίηση της κατοχής παιδική πορνογραφίας για προσωπική χρήση. Ο στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Το πρώτο δεν τους πειράζει, το δεύτερο τους πειράζει. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κοπανέλι η χειροποίητη δαντέλα

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Σπυριδάκης

Το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης